top of page

Een open haard, kachel, pelletkachel of inbouwhaard in Antwerpen-Noord of de Antwerpse regio? Ga naar Volders in Brasschaat!

BETROUWBAAR VAKMANSCHAP SINDS 1926

Aan ons assortiment kunt u zich verwarmen

Vuur heeft een magisch effect op mensen. Het vlammenspel fascineert iedereen van ons, ook al kunnen we nu warmte of licht krijgen door gewoon op een knop te drukken. Kies voor een haard of kachel en haal zo weer een stukje magie in huis. Volders uit Brasschaat, Antwerpen, heeft de juiste oplossing voor uw interieur in huis. En natuurlijk leveren we ook maatwerk voor u.

 

Wij komen gratis ter plaatse voor opmetingen en om offertes op te maken. 

U kan kiezen uit enorm veel mogelijkheden aan haarden en kachels op hout, gas en pellets van diverse gerenommeerde merken, ook Belgische:SUPRA, Wellstraler, Global Fires, Dik Geurts en FlumenFire.

Hebt u geen schoorsteen? Ook dan kan Volders een oplossing bieden voor die speciale sfeer en warmte van een haard. Zo hebben we bv. designhaarden op elektriciteit van Faber en Dru in ons gamma. Prachtig knetterende vlammen, maar zonder rook of walm.

Volders biedt ook de nieuwste trend op het gebied van haarden en kachels: de tuinhaard. Wij hebben modellen op gas of hout.

Kachel, stoof of haard, Volders uit Brasschaat heeft een oplossing op maat!

bottom of page